Sfaturi Practice

Igiena Orala

Este una din problemele cu care ne-am confruntat şi ne confruntăm in continuare. Lipsa igienei orale corespunzatoare duce la aparitia (sau favorizeaza) bolilor infectioase orale (dentare, mucoase).

Igiena orala efectuată corespunzător prin periajul dentar corect, utilizarea mijloacelor suplimentare de igienizare (ata dentara, apa de gura, periute interdentare, dusuri bucale) este la indemana tuturor si este cea mai larga metoda de profilaxie a afectiunilor orale. Facuta cu seriozitate si conform indicatiilor medicului dumneavostra dentist va protejeaza de neplacutele dureri sau sensibilitati determinate de afectiunile dentare sau mucoase.

Sa nu uitam, este mai bine sa previi decat sa tratezi iar din punct de vedere financiar este mai putin costisitoare pastrarea igienei orale corespunzator decat tratarea afectiunilor ce survin in urma unei igiene orale deficitare.

Este bine sa va informati despre periajul dentar corect, utilizarea atei dentare si a mijloacelor suplimentare de igienizare insa cel mai corect va poate invata medicul dumneavoastra dentist sau asistenta de profilaxie.

Ingrijirea corecta a dintilor

Importanta igienizarii profesionale periodice

Galerie Foto